Beleef je nieuwe thuis

bij LIV in Nijmegen

Bouwtekeningen zijn op papier maar lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Lentelijn hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

yes

Get insprired! Bouwtekeningen komen tot leven

In Woonbelevingscentrum LIV vind je verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Lentelijn. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat ensuite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m2 grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

Met gemak en plezier op weg naar je woning

Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kan ook best intensief zijn. Je gaat een boel belangrijke zaken regelen en je krijgt met veel verschillende partijen te maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor: LIV helpt je.

Bij LIV vind je alle betrokken partijen onder één dak. Handig, want je hoeft niet afzonderlijk naar de makelaar, aannemer, hypotheekadviseur, keuken- en badkamershowroom. Dat scheelt je veel tijd! Bovendien hoef je als koper niet tussen de verschillende partijen te communiceren. Dat werkt efficiënter en geeft je meer rust in het hele proces.

Alle betrokken partijen zorgen ervoor dat je nieuwe woning helemaal aansluit bij jouw wensen, behoeften en verwachtingen. Dat maakt het proces voor jou makkelijker, overzichtelijker en plezieriger.

Naar LIV Wonen